Over Etrias

Terug naar Over Etrias

Over Etrias

Etrias is een keten van online speciaalzaken. Wij geloven in specialisatie, in mooie producten en in uitstekende service. In samenwerking met verschillende topmerken hebben we voor iedere productgroep een aparte webwinkel neergezet met een zo breed mogelijk aanbod. Hierdoor vindt u bij ons een uniek assortiment.

Voorraad & levertijd

De meeste producten die vaak worden verkocht hebben wij zelf op voorraad in ons eigen magazijn. Bij deze producten staat dan ook 'vandaag besteld, morgen en huis' want deze producten worden direct naar u opgestuurd zodra u deze heeft besteld. Maar als online speciaalzaak bieden wij u meer. Zo vindt u bij ons veel producten in afwijkende maten en kleuren en unieke collecties. Deze producten worden in sommige gevallen voor u op maat gemaakt, of laten wij uit een Europees distributiecentrum van het betreffende merk komen. Op deze producten zit, zoals u wellicht begrijpt, een iets langere levertijd. Deze levertijd staat uiteraard altijd bij het betreffende product vermeld.

Geschiedenis & ontwikkeling

Etrias is een jong en snelgroeiend bedrijf dat in 2011 werd opgericht door Laurens Ultee, Wouter Schreurs en Stan Verhoeven. Wat ooit begon met één webshop vanuit de studentenkamer is doorgegroeid tot een keten van tientallen online speciaalzaken en één fysieke winkel. Inmiddels bestaat het team uit meer dan 50 medewerkers en zijn we actief in Nederland, België, Duitsland Frankrijk en Engeland.

Prijzenkast

Wij zijn een nuchter Hollands bedrijf dat niet graag aan borstklopperij doet. Maar we vinden het natuurlijk wel heel erg leuk als anderen onze werkzaamheden weten te waarderen. Zo zijn we er trots op dat:
We al 5 jaar op rij door het Financieel Dagblad zijn uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland;
We in 2016 en 2017 door Deloite zijn uitgeroepen tot een van de 50 snelst groeiende tech bedrijven van Nederland;
Ons ondernemerschap in 2014 werd bekroond met de Jonge Ondernemer Award van Admarkt.

Uiteindelijk is de waardering van de klant het allerbelangrijkste voor ons. Het meest trots zijn we dan ook op de drie Thuiswinkel Awards die we ontvingen voor "Beste webwinkel van Nederland' die we kregen dankzij de hoogste klantbeoordeling.

Contactgegevens

Etrias
Schouwrooij 9
5281 RE Boxtel
Telefoon: 013-3030062
E-mail: klantenservice@etrias.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Etrias BV
KvK nummer: 69103267
BTW nummer: NL857735408B01